Първоначално публикувано от _power_
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
GTV/SPIDER тампони, носачи, окачване..
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеРешено за Пауърфлекс - вече са уточнени цени части - труд и следващите седмици ще съм с пауърфлекс на цялата задница. Сега проучваме въпроса с регулируемо жълто кони за предницата
Първите 3 години с оригинални, супер. После 3 пъти унибал-и смених вече, за 3-те следващи години и само първите 4-5 месеца, колата е супер, после скърца, губи стабилност малко...и не ме кефи поведението на мултилинка отзад, а и всяка година пак.. не е от майстор нещо, щото са слагани на различни места от свестни хора... нещо не ги понася пущината добре и не е същото като тампона...
П.С. май съм ти затрил телефона, затова ако имаш минаване обади сепоздрави
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Здравейте,
на мен ми донесоха от Англия такива втулки за по 70 пауда комплекта( вътрешна и външна втулка). Преди месец ги смених и нямам проблеми за сега. Преди това на старите им избивах вътрешните целиндри и ги давах на стругар да направи нови малко по- дебели и ги набивах отново. Държаха по 3-4 месеца. Английския сайт не мога да се сета.
Comment
-
Първоначално публикувано от tedo_credo Покажи съобщениеколеги колко горе долу струва задния шарнир на гтв-то на малкия носач,където се хваща амортесиора
Comment
-
ами това е носача където долу се захваща амортесиора,има нещо като шарник откъм страната на главината и има голям луфт. http://ebspares.co.uk/alfa_GTV/Swing...plete/info.cfm става дума за тази втулка на края на носачаLast edited by tedo_credo; d.m.y г., 22:41.
Comment
-
Първоначално публикувано от tedo_credo Покажи съобщениеами това е носача където долу се захваща амортесиора,има нещо като шарник откъм страната на главината и има голям луфт. http://ebspares.co.uk/alfa_GTV/Swing...plete/info.cfm става дума за тази втулка на края на носача
Та ...ако имаш един разбит бъди сигурен че не е само той! Цена за пълно обслужване на задницата е 500-550лв
Comment
-
Първоначално публикувано от tedo_credo Покажи съобщениеколега няколко майстора е гледаха и казаха,че са само те
Comment
-
Първоначално публикувано от tedo_credo Покажи съобщениеколега няколко майстора е гледаха и казаха,че са само те
ПС: Прочети цялата тема ще намериш отговорите на своите въпроси. !!!ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT
Comment
-
Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщениеКолеги,от снощи ми "заскърца" нещо от към предноято ляво ...колело ,като спра колата и със сила натисна калника докато я клатя скърца доста.Какво според вас му е дошъл реда...? пак пари..ех...
Comment
Comment